Akaun globallens.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

E-Book Jana USD Dengan Fotografi

E-Book Jana USD Dengan Fotografi

Yang ditunggu-tunggu telah tiba

"E-BOOK JANA USD DENGAN FOTOGRAFI ANDA"

Salam sejahtera. Khas buat peminat fotografi yang ingin memulakan bidang jual foto di internet. Senang ke senang? InshaALLAH kalau guna cara betul, tak lah susah nak mulakan bidang ini. 

Jom belajar jual foto di peringkat antarabangsa, bayaran pula dalam 'USD' bila berjaya jual foto anda. Foto yang menarik, ada point, story & berkualiti dapat dijual berkali-kali, menjadi foto popular bila di 'google' pelanggan di internet, takkan tak nak kan?


Peminat fotografi serta fotografer di Malaysia, tentu nak tahu dan nak belajar bagaimana nak memasarkan hasil karya foto anda, tapi tak tahu nak mula dari mana...


Masalah yang biasa berlaku kalau tak belajar cara betul :

- Hanya simpan kamera/ smartphone power anda, tidak memanfaatkan gajet kamera anda...

- Suka snap gambar, travel, foto bermanfaat, foto lawa, akhirnya hanya sekadar share di fb/ insta atau simpan dalam internal storage/ hardisk semata-mata. 

- Teringin nak jual foto ke peringkat dunia, tapi tak tahu nak mula dari mana...

- Foto asyik kena reject, di mana silapnya?

- Selalu langgar dinding, hentam tak tahu hujung pangkal, nak belajar cara betul jual foto di internet.

- Tiada sahabat atau "group sokongan" yang membantu 

- Tiada motivasi yang positif, perlu sokongan moral...

- Ingin bersama rakan dan sahabat ebook yang telah berjaya buat jualan foto hampir setiap hari...


Dah lebih 1500 orang dah belajar & berhasil jual gambar di internet. Terus positif, belajar ke peringkat yang lebih dalam bila bersama kami di 'Support Group Tertutup kami'...



Memperkenalkan : Ebook Jana USD dengan Fotografi Anda

ANDA AKAN TERIMA

4  INFO YANG SANGAT POWER!!! Belajar & cepat faham bersama kami.


1) FOTOGRAFI SEBAGAI HOBI & PENDAPATAN [ Cara Tukar Hobi Kepada Duit ]






2) STEP BY STEP DAFTAR AKAUN SHUTTERSTOCK [ Lebih mudah dan cepat belajar]


3) PANDUAN UNTUK MEMBUAT DESCRIPTION & KEYWORD 



4) BAGAIMANA UNTUK MENGADAKAN PROJEK & AKTIVITI


+

4  BONUS AKAN DIBERIKAN KEPADA ANDA

1) GROUP SUPPORT, dah lebih 1400 orang yang join... 




2) PERCUMA 4 PRESET LIGHTROOM (LR)

3) VIDEO TEKNIK HASILKAN KEYWORD YANG BERKESAN


4) VIDEO ASAS EDITING DENGAN MUDAH 






Kenapa perlu ambil sekarang?

Hanya untuk YANG TERAWAL sahaja 

Bila-bila masa sahaja harga akan naik ke RM229

Jangan terlambat, grab sekarang ! Sebab ni salah satu cara bagaimana untuk menjana usd dengan hasil fotografi anda
Harga asal e-book RM229

Sekarang harga PROMO "JOM BERFOTO HUJUNG TAHUN 2021"
hanya pada harga = RM99

Cepat grab sekarang sebelum harga naik kepada RM229

UNTUK DAPATKAN HARGA RM99 SILA MASUKAN KOD KUPON DISKAUN: 
 Janausd

Harga asal E-Book RM229

Sekarang harga Last Call RM99

DISKAUN SEHINGGA "RM160" yer Admin nak bagi...

Lepas ni harga naik kepada RM229

UNTUK DAPATKAN HARGA RM99, SILA MASUKAN KOD KUPON 
DISKAUN :
 Janausd


PENGUMUMAN PENTING:
Kod Kupon Diskaun ni hanya 
SAH UNTUK YANG TERAWAL sahaja pada waktu terhad (Promo)
Jangan marah saya kalau anda masukkan kupon ni, tapi dah tak berfungsi ye..

Kalau tak nak terlepas, better grab sekarang.
Dan saya yakin, anda pasti tidak akan menyesal.
Mesti best kalau anda pun dapat result macam ni kan?

Contoh FOTO PELAJAR EBOOK JANA USD DENGAN FOTOGRAFI ANDA BERJAYA JUAL (terbukti) dikongsikan di bawah...












JOM! Apa tunggu lagi.. Terus isi borang di bawah sekarang untuk terus buat pembelian dengan harga hanya RM99 sahaja.

(Pssst... kalau dah tutup nanti, rayuan tak diterima tau.. better grab sekarang)

Jangan lupa masukkan KUPON DISKAUN : Janausd utk dapatkan special price. Selamat bercuti hujung tahun 2021 & jaga diri, Kita Mesti Menang!  

Penafian : Ini bukan scam atau skim cepat kaya atau pelaburan, tetapi ebook berkaitan skill fotografi bagaimana cara untuk memasarkan foto & hasil karya di internet dengan bimbingan profesional.

* PENGHANTARAN E-book Jana USD dengan Fotografi Anda adalah melalui e-mail yang Tuan/ Puan/ Encik & cik daftar di landing page. Sekian terima kasih.